وزیر اقتصاد مطرح کرد:
تسریع در فضای سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار اولویت نخست ماست/ حضور ۳ وزیر در اتاق بازرگانی هرمزگان همزمان با سفر ریاست جمهوری
هشتاد وششمین نشست شورای گفتگوی دولت وبخش خصوصی استان هرمزگان با حضور وزیر اقتصاد و دارایی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی هرمزگان دکتر سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی ودارایی و سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دومین سفر استانی رییسجمهور و هیات دولت به هرمزگان در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی این استان که با حضور نمایندگان مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، رؤسای کل گمرک و جمع آوری و فروش اموال تملیکی، بانک تجارت،رفاه ، مدیران اقتصادی استان و فعالان بخش خصوصی این استان برگزار شد، حضور یافتند.
در این نشست نمایندگان بخش خصوصی در بخشهای مختلف اقتصادی هرمزگان مشکلات پیش روی کسب وکار های خود را مطرح کردند.
وزیر اقتصاد نیز در این مراسم با تبریک ایام ا…دهه فجر و تشکر از اتاق بازرگانی برای برگزاری نشست دولت و بخش خصوصی گفت: مسیر دولت فعلی در دوسال اخیر برخلاف مسیر گذشته که اقتصادمان متکی بر درآمد نفت بود ، قرار دارد که مسیری سخت است و برخلاف عادت تاریخی گذشته است.
سیداحسان خاندوزی تصریح کرد: براساس دستور رئیس جمهوری بایستی کمک کنیم تسریع در فضای سرمایه گذاری و محیط کسب و کار اتفاق بیفتد واز فعالاناقتصادی حمایت کنیم.
خاندوزی در پاسخ به گلایه فعالاناقتصادی از بخشنامه های خلق الساعه تاکید کرد : بخشنامه های گمرکی در سال جاری نسبت به سال گذشته نصف شده است و تلاش می شود این میزان همچنان کاهش یابد تا باعث غافلگیری تولیدکنندگان و صادرکنندگان نشود.
وی همچنین در خصوص گلایه برخی از فعالان اقتصادی و نماینده اتاق بازرگانی استان از برخوردهای نامناسب برخی از دستگاه ها گفت: بایستی با بخشخصوصی و مودیان مالیاتی تعامل مناسبی وجود داشته باشد و با کسانی که رفتار نامناسبی با مودیان داشته اند ،نیز بایستی برخورد شود تا از تکرار این رفتارها جلوگیری شود.
وی تاکید کرد : با تعامل مشترک بخش خصوصی و دولت ،بازار به ثبات می رسد و ثبات اقتصادی برقرار می شود و دولت این تعامل را از بخش خصوصی درخواست دارد تا کمترین فشار بر مردم وارد شود.
بدون دیدگاه